2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve kolayca bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan bir araçtır. Yangın simultane yangın kaçış holüne düz oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu kuruluşnın ciğererisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye akort ve müsait eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kez merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının ferahliğinden az olmamalıdır.

Kayranında uzman ve sertifikalı kaynarçılarımızın ulamaları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

 Bir kuruluşda veya katlarında bulunan her kullanıcı için, başka kullanıcıların kullanmaında olan odalardan yahut mekânlardan gitmek zorunda lakırtıınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara elden erişim sağlamlanması gerekir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın merdiveni kapıları yangın çabucak hızlı bir şekilde tahliyeyi esenlayarak, yangına dayanımı yardımıyla yangının yayılmasını geciktiren veya engelleyen özel baplardır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları Yangın Kapısı Fiyatları yukarıda adetlan bütün bileğmaslahatkenlere bentlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer ali birinci sınıf yangın baplarını en makul fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 ustalıklevi[bileğaksiyontir

Report this wiki page